Thomas Rosencrantz utövar sitt hantverk att göra choklad på högsta nivå. Hemligheten, hur han tillverkar sina chokladpraliner är återigen alltid ett ämne i pressen.
Thomas Rosencrantz utövar sitt hantverk att göra choklad på högsta nivå. Hemligheten, hur han tillverkar sina chokladpraliner är återigen alltid ett ämne i pressen.
LKAB Magazin Nr. 1 | 2011
I byn Altajärvi utanför Kiruna återfinns ”KK5”, konditorn Thomas Rosencrantz har med lokala råvaror som hjortron tagit fram en unik LKAB Green Pellets-pralin som både EU-ambassadörer och Årsstämmodeltagare mumsat på.
I love Kiruna, Nr. 1 | 2009
Sedan 2004 har confisseur Thomas Rosencrantz drivit sin lilla chokladfabrik intill bostaden i byn Altajärvi sydöst om Kiruna Kirunapralinens utsökta sortiment består av 40 olika praliner med allt från frukt- till champagnesmak. Pralinerna innehåller enbart naturliga råvaror.
kuriren.nu | 12.04.2008
KIRUNA, KURIREN. Kan man leva på chokladpraliner, draghundar och kärlek?
Självklart. I alla fall om du frågar confisseuren Thomas Rosencrantz i Alttajärvi.
nsd.se | 2005
I en röd liten granomgärdad stuga med utsikt över sjön Altajärvi ligger Norrbottens minsta chokladfabrik.
Möt Thomas Rosencrantz, mannen som förvandlar stora kakaoblock till små exklusiva praliner