Handy:  +46 (0) 70 306 85 64

Om Oss

separator image

Med passion Maître Chocolatier

På den treåriga konditoriyrkesskolan i schweiziska Luzern började choklad-begäret pocka på uppmärksamhet och under utbildningens sista år höll han nästan bara på med choklad. Så småningom blev han maître chocolatier, som är den franska yrkesbeteckningen för en konditor med uppgift att tillverkad choklad-praliner.

I Schweiz finns det flera olika confisserier där alla har sin särskilda prägel och inriktning. Jag arbetade på flera stycken finare confisserier för att utvecklas, säger han.

 

Thomas Rosencrantz

Chokladtillverkare (Confiseur) utbildet i Schweiz

1. Pris

I kvalificeringsomgang Norrland Sveriges bageriförbund

Dille och smak

Dille och smak utmärkelse för „utsökta hjortronpraliner“ Academia Rubus Chamaemorus

Tilldela

Utmärkeise av god kvalität tilldelad från Coop Norrbotten.

 


kuriren.nu   |  12.04.2008

PRALINPRINSEN STORTRIVS I ALTTAJÄRVI

KIRUNA, KURIREN. Kan man leva på chokladpraliner, draghundar och kärlek?

Självklart. I alla fall om du frågar confisseuren Thomas Rosencrantz i Alttajärvi.

Läs mer

 

Kirunapraliner – En smakupplevelse för alla sinnen.

Upptäck chokladens värld och den höga hantverkskonsten hos Maìtre Chocolatier.